Härlig kväll med goda vänner

Ikväll har jag haft besök av detta härliga gäng. Det är tre par som inte varit hos mig här på Tallkullen tidigare och så min goda vän Susanna. Det blev en jättetrevlig kväll med en bra sammansättning av människor. Alla pratade och bjöd på sig själva. Det var verkligen livat och glatt och vi delade både det ena och det andra.

Till kaffet hade jag gjort två olika tårtor, Budapestrulle och marängtårta med citron. Jag brukar göra Budapestrulle med nötter i men eftersom en av kvällens gäster är nötallergiker så gjorde jag en rulle med mandel istället. Jag tycker den blev fin men ärligt talat blev den inte lika god som min vanliga rulle med nötter.

Här ser vi en glad musikant. Det visade sig att Tomas spelar både dragspel och ukulele. Han spelade Drömmen om Elin för oss. Det är en härlig låt.

Vi avslutade kvällen med sång och musik och bjuder här på delar av sången ”Vilken dag det skall bli när min Jesus jag får se”. Mer sångarglädje och musik åt folket! 😊🤗😃😅😂🤣😆😄

Sjung med om du vill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s