Nu blommar löken

Ja, det är amaryllislöken som blommar i april. Efter julen 2021 satte jag ut alla överblommade amaryllislökar i förrådet och framåt vårkanten planterade jag dem i en stor kruka. I juli 2022 började en av dem att blomma. Efter sommaren satte jag in krukan i förrådet igen och under våren har jag sett hur det har börjat knoppas. Häromdagen tog jag ut krukan och placerade den på balkongen. Just nu är den inne för det är kallt om nätterna. En amaryllisblomma har nu slagit ut och jag tror att fler är på väg. Blomsterglädje! Det är roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s