Ett dygn på Hooks Herrgård

Idag åkte vårt ”Team Öst” på Annonsdax till Hooks Herrgård. Vi har haft en bra dag då vi konfererat, spaat och ätit en massa gott. Det var sex grader i vattnet i Hokasjön och jag doppade mig tre gånger. Det var riktigt uppfriskande och härligt. När man kommer genomvarm från en 35-gradig bassäng är det inte så svårt att kliva i vattnet. Tredje gången lyckades jag t o m att ligga i vattnet några extra sekunder.

Ikväll har vi ätit riktigt gott. Något med skagenröra till förrätt, en utsökt rådjursrätt till varmrätt och till efterrätt var det en blandning av syrligt och sött. Allt smakade mycket bra.

Jag kommer att sova gott här i mitt fina rum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s