Vackra Smedbyn – många minnen väcks till liv

Mitt arbete som säljare (eller client manager som det så fint heter) innebär många möten med olika människor och det älskar jag. Det är så trevligt att möta nya människor och lyssna in dem för att sen försöka hjälpa dem att hitta en annonsering som gynnar deras verksamhet.

Idag begav jag mig till vackra Smedbyn i Huskvarna för att träffa en kund. Där är så pittoreskt och jag njuter av den härliga miljön när jag är där. Många minnen strömmar emot mig. Det var på Galleri Smedbyn jag köpte flera vackra tavlor när jag precis flyttat till Jönköping 2005. Dit har jag tagit med många gäster för att visa den gedigna konstsamling som funnits. Nu håller Brand-Johan tyvärr på att dra ner på verksamheten. Jag bytte några ord med honom i telefon idag för att boka tid för ett besök i den lilla utställning som finns kvar för att ev hitta ytterligare något fint att köpa. Är du också intresserad? Kontakta i så fall Brand-Johan. Än finns det tavlor kvar. http://www.gallerismedbyn.se/

Ett annat minne är från vår Bröllopsdag, den 5 januari 2013, då Kindboms Fotoateljé tog våra bröllopsfoton. https://www.kindboms.se/ Det var en härlig dag. Jag kunde inte låta bli utan gick in och hälsade och bytte några ord idag. Det kändes så bra i hjärtat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s