Hamstern Helen hamstrar gamla sladdar

Jag rensar i förrådet för att få lite bättre ordning. Jag har svårt att slänga grejer som jag kan tänkas behöva längre fram. När det gäller förlängningssladdar till den gamla telefonen så frågade maken mig om jag tror att utvecklingen kommer att gå bakåt och jag insåg att den kommer nog inte att göra det. Vad ska jag ha telefonsladdarna till? Det finns inga uttag för dessa i vårt nya hus? Jag skärper mig nu och slänger dem eller ev lämnar dem till Second Hand ifall någon annan behöver dem. Det känns bra.

Jag hittar även andra sladdar och grejer. Antennsladdarna behöver jag nog inte längre heller. Jag funderar ett tag till innan jag gör mig av med dem. Känns bra att ta det i etapper. Hittar även ett par sladdar som kanske har använts till lampor men har ingen aning om när och hur jag använde dem. Har också hittat några vita plastgrejer som jag inte vet vad det är. Någon som vet?

Att rensa är bra och befriande men tar mycket tankeverksamhet. Vore ju dumt att slänga något man behöver längre fram…fniss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s