Nathalie och Erik på besök

I eftermiddag fick jag besök av min goa brorsdotter Nathalie och hennes fine pojkvän Erik. De är så mysiga, trevliga, roliga och artiga vilket gör mig hjärteglad. De bor i Södertälje men var ute på lite äventyr i Småland.

Efter mat och fika tog vi en promenad upp till Lisaberg varifrån man kan se Jönköping, Vättern och Visingsö. Det var riktigt klart och vackert idag. Sen gick vi vidare genom skogen i riktning mot Norrhammar men vek ganska tidigt av på en ny väg där jag aldrig gått tidigare. Vi kom sen ut vid Hökhults Gård och då kände jag igen mig så vi kunde promenera tillbaka till Tallkullen genom den vackra bebyggelsen. Det är så lugnt, tyst och stilla här.

Tacksam för en fin eftermiddag och kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s