Äntligen bjöd vi hem mina underbara f d grannar Ingalill och Anders

Ikväll har mina jättefina grannar från Hermansvägen varit här på besök. Det är drygt tio månader sen jag flyttade från Rosenlund och äntligen blev detta av.

Ingalill pysslade om mina växter när jag var ute och reste och Anders flyttade min bil lite då och då för att den inte skulle stå på samma plats på gatan hela tiden när jag var borta. Vi hade också många trevliga fikastunder. De betydde mycket för mig.

Vi har haft en jättetrevlig kväll med mat, mycket prat och fika. Det var så uppfriskande att ha dem här och pratet tar liksom aldrig slut. Det finns så mycket spännande i livet att dela med sig av till varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s