Hurra – Nu är mamma och pappas mangel på plats på Tallkullen

Oh, vad jag känner mig nöjd och glad! När mamma sålde huset i Slättingebygd fick Hans och jag ta med oss deras mangel som vi då ställde i källaren i Skärshult. Där fanns en annan mangel men vi lyckades härbärgera även denna. Nu äntligen är den på plats här i vårt nya hus och ikväll har jag manglat. Så skönt att få lägga sig i nymanglade, väldoftande lakan. Lyx!

I augusti 2010 startade Ulla Alfredsson (från Trekanten) och jag en Facebookgrupp som heter Vi som fortfarande manglar våra lakan. Gillar du att mangla och vill gå med i gruppen för att få olika tips och även dela med dig av dina tips så är du välkommen med i gruppen. https://www.facebook.com/groups/136280156408945/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s