Vackra väldoftande liljor på balkongen

I lördags fick vi jättefina liljor av några goda vänner som var på besök. Vi förundrades redan på söndagen över hur stora, fina och maffiga de var och även starkt doftande. När måndagen kom gick det inte att ha dem inomhus. De doftade gott men otroligt starkt. De fick då en hörnplats på balkongen där de gör sig riktigt bra och de syns så fint inifrån också. Dubbel glädje helt enkelt! Idag började det dock blåsa och regna så jag fick stötta upp lite med vattenkannan. Vilken tur att vi har en rosa vattenkanna. Den matchar ju liljorna perfekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s