En ny forellbegonia på plats

För några år sen köpte jag en forellbegonia som jag då inte hade sett tidigare. Jag tyckte den var så fin. Den har nu hängt med länge och blivit lite blek. Idag när jag kom till Blomsterlandet och fick se nya fina forellbegonior kunde jag inte låta bli att köpa en. Ja, egentligen var det så att jag gick ner för att köpa mig en speciell glass som de har där. (Vi har vårt kontor i samma byggnad.) Tillbaka kom jag med min glass men även två nya krukväxter. Det är så roligt att förnya hemma med lite nya växter.

Kan säga att det blev stor skillnad när jag bytte ut den gamla. Dock ställde jag den gamla i ett annat lite mindre synligt fönster för vem vet, den kanske tar sig om jag planterar om den.

Det är roligt med växter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s