Firat Åke 15 år med kräftor och annat gott

Idag fyller Åke 15 år och ikväll har jag varit hos Rosendals på kalas. Det blev, som alltid, en toppenkväll. Vi åt kräftor, bröd, kex, goda ostar m.m.

Jag trivs så bra med Åke och mamma Monica. Vi har alltid massor att prata om och det blir en massa skratt men även allvarliga samtal om livet. Jag gillar denna blandning för det är ju det som är livet.

Senare på kvällen var det dags för tårta och kaffe. Mums! Tacksam för en helt underbar kväll med ”familjen”, ja, så känns det. Vänskapsfamiljen bereder mig så mycket glädje, kärlek, inspiration och styrka. Jag hittade följande artikel och vill dela den med dig: https://utforskasinnet.se/sanna-vanner-ar-familjen-du-valjer-sjalv/ Det finns människor som varken har föräldrar kvar i livet eller syskon men tänk så skönt att då få ha vänskapsfamiljen – den familj man väljer själv.

2 reaktioner till “Firat Åke 15 år med kräftor och annat gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s