Testade den nya rodelbanan på Isaberg idag

Idag hade jag ett ärende till Isaberg och passade då på att testa den nya rodelbanan vilket var en härlig upplevelse. https://www.isaberg.com/sv/sommar/aktiviteter/rodelbana/ Jag fick instruktioner om att man kan bromsa och gasa men att det är viktigt att gasa så fort man kommer över krönet där den hisnande nedfärden ska starta. Gasar man inte tillräckligt så stoppar man dem som är bakom. Det sista jag hörde från en van åkare i vagnen bakom (hon arbetar där) var: Full gas hela vägen ner! Jag tänkte för mig själv att jag inte skulle fega så det blev full gas…men efter några hisnande svängar var jag tvungen att bromsa lite men jag körde nog ändå på ganska snabbt nerför banan. När jag kom ner till banans slut såg jag ett tidtagarur och jag tror det stod på 1.04 minuter, alltså 1 minut och 4 sekunder, om jag inte minns helt fel. När sen tjejen bakom mig kom hade hon 1,24 min och då insåg jag att jag nog hade gasat rätt så rejält. Den tredje personen i vårt sällskap hade tiden 1,54 min om jag inte minns fel. Han hade åkt lugnt och tittat på utsikten. Detta vill jag göra igen för det var så kul. Ett gott skratt förlänger livet men många skratt och tjut under en minut gör att man känner sig som en ny människa. Helt uppfylld av denna roliga upplevelse styrde jag kosan mot Jönköping igen. Isaberg Rodel Adventure vill vara ett centrum för fartälskande fria själar med smak för naturlig glädje. Ja, det var precis vad jag fick uppleva idag och kan verkligen rekommendera ett besök på Isaberg Mountain Resort. https://www.isaberg.com/sv/sommar

En hisnande färd nerför berget

Fredagen avslutades på Café 93 där American Hymns spelade och sjöng. Jag var där tillsammans med mina goda vänner Yvonne, Susanna och Bodil och så träffade vi en massa andra trevliga vänner och bekanta förstås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s