Goda samtal runt bordet

Ikväll kom fyra trevliga kvinnor/tjejer hem till Tallkullen. Det blev en mycket trevlig kväll om jag får säga det själv. Yvonne känner jag väl sen länge men Gunvor, Bodil och Carina känner jag inte lika bra. Ingen av de tre har varit här tidigare men Boel besökte mig någon gång när jag bodde på Hermansvägen och jag har även varit hemma hos henne en gång. Det var så intressant att få prata med dem och höra var och en berätta lite om sitt liv. Varje människa har sin livsresa och sin historia. Så spännande att få lära känna människor mer och mer. Det ger mig perspektiv på livet. Jag är så tacksam för denna härliga kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s