Vår tjejhelg i Vadstena har nu börjat

Vi är ett gäng på 12 ”tjejer” (eller rättare sagt vi som var tjejer en gång) som träffas en helg på hösten och bara har det trevligt tillsammans. Vi startade detta för fyra år sen då vi var i Stockholm. Sen har vi varit i Jönköping och Alsterbro-Nybro. Nu är det alltså dags för Vadstena. Vi bor på Mariagården vid Pilgrimscentrum.

Fem av oss var på plats runt 19-tiden då vi fixade en liten måltid här på Mariagården. Senare på kvällen kom ytterligare en kompis. Efter mat och kaffe tog vi en promenad i Vadstena. Det är vackert här. Karin och jag bor i det vita huset med grön dörr och när vi öppnar vår dörr möts vi av synen på bilden till höger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s