Prydnadssaker som gör mig glad

Jag försökte rensa bort överflödiga grejer inför att vi skulle flytta in i vårt nya hus. Jag skänkte en hel del till Erikshjälpen och sålde även vissa grejer på loppis. Nu har snart ett år gått sedan inflytten och jag känner att mitt behov av att köpa prydnadssaker har fått en renässans. Jag blir så glad av att se vissa saker och vill då omge mig med dem naturligtvis. Det man blir glad av ska man inte förakta. Mitt senaste inköp var en glad hund som jag hittade på en second hand-butik i Vadstena. Visst är hunden trevlig, vacker, glad och helt underbar? Jag kunde inte motstå honom. Nu har han fått flytta in här på Tallkullen och sprider glädje där han sitter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s