Betongkrukorna pryder nu sin plats här hos oss

I somras var jag hos min goda vän Gunilla och gjorde krukor i betong. Några är på plats här på Tallkullen. När jag fraktade dem i bilen hem till Jönköping var jag rädd att de skulle gå sönder men jag har insett att de är mycket tåliga. Krukan med solrosen har blåst omkull en massa gånger men den håller. Frottéhandduken inuti betongen gör att det blir mer hållbart och inte alls så skört som jag trodde. Bra!

Det behövs ganska höga växter för att både växten och krukan ska komma till sin rätt. Häromkvällen placerade jag en aster i en av krukorna. Jag är inte riktigt nöjd för den ser kanske lite ihopklämd och liten ut men om jag höjer upp den mer så syns krukan för mycket och det är inte snyggt. Nu får det vara så här. Det är kul att använda krukorna jag har gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s