Ljuva fredag kväll med helgen framför som ett oskrivet blad

Jag njuter. Ja, jag njuter i fulla drag. Helgen stundar och den är just nu som ett oskrivet blad. Inget är planerat men det finns så mycket jag vill göra. Börjar med att avnjuta den sista saffranskakan som legat gömd i frysen sen jul. Jättegod! Kollar i häftet för Södra Vätterbygdens konstrunda som inleds just nu. Den vill jag besöka i helgen.

Jag vill ta sovmorgon och så vila lite extra. Jag vill tvätta, stryka och mangla en hög med lakan som ligger och väntar. Jag vill sortera alla papper och annat som ligger på skrivbordet och få total ordning där. Jag vill sätta upp några fler tavlor. Jag vill klippa gräset och plantera om växter. Jag vill träffa någon vän också. Jag vill åka på Råslättsdagen och lyssna på Hasse Andersson som lovar guld och gröna skogar. Jag vill åka till Erikshjälpen och lämna kläder och annat och även ta en sväng till Återvinningen. Jag vill gå på gudstjänst på söndag förmiddag, kanske här i Hovslätts Pingstkyrka. Har inte varit där tidigare så det är väl dags efter att ha bott här nästan ett år. Jag vill rensa bilder i telefonen och föra över till extern hårddisk och så vill jag strukturera upp bloggen lite bättre m.m.

Ja, det finns mycket jag vill göra i helgen. Jag får se var jag börjar. Jag tar det som det kommer. Jag tror jag börjar med att gå ner och lägga mig och vila en stund och bara läsa något. Så behagligt på fredagskvällen!

Maken åker till Jämtland för att jaga älg så han njuter också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s