En lugn och skön söndag hemmavid

Idag har jag haft en gudomlig dag hemmavid. Jag har inte lämnat huset utan bara varit hemma. Jag har pysslat med lite av varje: kört några maskiner tvätt, pratat i telefon, gjort några blogginlägg m.m. Solrosorna som jag plockat från min solrosplanta pryder bordet och gör mig glad.

Min vän Yvonne smsade att hon sett en fin TV-gudstjänst från Betelkyrkan på Hönö och hon trodde verkligen att jag skulle gilla sångerna. Ja, hon känner mig väl. Jag har lyssnat på gudstjänsten två gånger. Helt underbar sång och musik. Titta om du vill. https://www.svtplay.se/video/23721850/gudstjanst/gudstjanst-avsnitt-36-3

Det fina vädret gjorde att jag tillbringade ett par timmar på balkongen och bara slappade i solskenet medan jag lyssnade på en podd där Anna Anka var gäst. Mycket intressant!

Jag fyllde en plåt med squash (som jag fått av min vän Gunnel), rödbetor, champinjoner, lök och lax och ugnsbakade detta. Avnjöt måltiden ute på balkongen och fyllde sen tre lunchlådor. Gott att ha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s