Hunden är människans bästa vän

I Skärshult finns den underbara hunden Bamse. Han är 50% tax, 25 % smålandsstövare, 12,5 % basset och 12,5 % drever. Han har blivit hela familjens kelgris. Han är en skicklig jakthund men också en ljuvlig sällskapshund. Han gillar att vara inne med familjen. I eftermiddags poserade Vilma och jag tillsammans med Bamse.

Bamse föddes sommaren 2013 och har nu hunnit bli 6 år, alltså 42 hundår.

Jag tror det stämmer att hunden är människans bästa vän. Vem blir alltid glad när man kommer hem? Jo, hunden. Han viftar på svansen så glatt och uttrycker sin glädje. Här är han jättetrött. Han har varit ute och jagat rådjur med Albin och sprungit långa sträckor i skogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s