Pumpasoppa och annat gott hos min vän Helena denna höstkväll

Ikväll efter jobbet var jag bjuden till min goda vän Helena. När det är mörkt och regnigt ute känns det extra mysigt att få komma hem till en vän som har förberett mat och fika. Hon bjöd på en jättegod pumpasoppa samt mackor och kex. Senare blev det kaffe med god hembakad kaka, glass samt lakritspralin och chokladpralin. Ja, så kan det vara en helt vanlig måndagkväll. Vi pratade om livet och allt som rör sig i våra huvuden just nu. Det är livskvalitet att i lugn och ro få sitta ner och prata med en god vän. I nära förtroliga samtal kan mycket lösas, svar på frågor dyka upp och ny inspiration strömma in i våra liv. That’s what friends are for.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s