Goa kollegan Linda på besök i Jönköping

Idag har jag haft besök av min kollega Linda som också arbetar med digital marknadsföring på Schibsted. Hon finns vanligtvis i Linköping men hade vägarna hit idag vilket var mycket trevligt och inspirerande. Vi var ute på ett gemensamt kundbesök på morgonen och så fixade vi med en del administrativa ärenden på kontoret. Det blev också en god lunch på SEN Street Kitchen på Asecs. Vi åt min favoriträtt Goma Chicken. Den är fantastiskt god. https://www.facebook.com/senstreetkitchena6/

Goda kollegor är något jag är tacksam över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s