Enjoy your day blir vår morgonhälsning

Jag fick se dessa muggar i en affär häromdagen och köpte dem för att ha som tandborstmuggar till Hans och mig. Det blir bra att starta sin dag med budskapet Enjoy your day! Det finns mycket att glädja sig åt varje dag och det gäller att se alla guldkorn i vardagen. Always believe something wonderful is about to happen. Det är också tänkvärda ord. Man kan alltid tänka att något underbart just är på gång att ske. Man vet aldrig vad som väntar bakom nästa krök. Plötsligt händer det. Ibland är det en lång process och ibland händer det hastigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s