Dan före Dopparedan – Uppesittarkväll

Nu är jag i Skärshult och vi har uppesittarkväll och spelar BingoLotto. Hans och jag, Albin, Vilma, Malin och hennes kille Daniel. Mysigt och trevligt. Vi har tidigare ikväll ätit lite julmat, vilket är tradition i Skärshult 2, kvällen före Julafton. Här vid TV:n blev det senare Ris à la Malta.

På förmiddagen blev det lite förberedelser i Jönköping inför Julhelgen. Jag gjorde en nutella-kladdkaka som jag aldrig gjort tidigare. Det ska bli spännande att smaka den imorgon. Så blev det en Janssons Frestelse och en Frestelse med bacon som vi också ska avsmaka imorgon.

Även älskade taxen Bamse är julfin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s