Tron är en gåva från Gud

Min kalender Tankar om Livet 2 levererar idag följande budskap:

Tron är en gåva från Gud som Han erbjuder till alla som vill ha den. Allt du behöver göra för att få den är att fråga Honom.

Jag vet att det finns människor som tycker det är svårt att tro. De skulle vilja tro men har ingen tro. Jag vill ge dig som känner så ett bra råd. Be att Jesus ger dig tro i ditt liv och be att han ger dig ännu mer tro. Börja be till Jesus och prata med honom om det du känner och tänker på. Läs Bibeln! Där hittar du mycket som kommer att stärka din tro. Följer du dessa råd så vet jag att saker kommer att hända. Du kommer att få en tro och den kommer att växa dag för dag. Bibelläsning och bön är som dynamit i våra liv, en bra dynamit alltså. Gud välsigne dig min vän!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s