Ett otroligt glädjande besked idag

När reseledarkursen avslutades i söndags kväll fick vi veta att vi skulle få besked under vecka 7 eller senare om vi blivit antagna till fortsatt utbildning och arbete hos Scandorama/Ölvemarks.

Idag på morgonen fick jag mail från dem. Gissa om jag blev nervös! Jag visste inte om jag skulle våga öppna mailet men gjorde det förstås. Hjärtat bankade snabbt för jag vill så gärna göra detta. Jag fick ett glädjande besked. Jag har gått vidare och kommer att få åka till Malmö på vidare utbildning då det även blir kick off för hela reseledarkåren. Jag är så otroligt glad, tacksam och taggad för detta.

Längre fram kommer jag att få åka med på en utbildningsresa där en av de befintliga reseledarna blir min mentor. Det blir en helt vanlig resa där jag får försöka lära mig så mycket som möjligt. Troligtvis blir det Paris 7 dagar med Scandorama men inget är definitivt bestämt än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s