Lycka är ett sinnestillstånd

Min kalender Tankar om Livet 2 ger oss idag följande ord:

Lycka är ett sinnestillstånd.

Jag kollade upp vad Wikipedia säger om lycka. Det var mycket intressant. Lycka har ingenting med pengar att göra. Lyckan ligger mycket i hur jag ser på mig själv. Genom att vara nöjd med den jag är kan jag få erfara lycka. Om min värdering av mitt eget liv är positiv kan jag vara lycklig även i mycket svåra stunder. Välfärden gör oss inte lyckligare, ibland tvärtom. Läs här om du vill veta mer: https://sv.wikipedia.org/wiki/Lycka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s