2020 är mitt bästa år

Jag fick se denna skylt i en butik och tog till mig av budskapet. Livet går upp och ner för oss alla. Det består av både glädje och sorg, motgång och medgång, problem och goda lösningar, oro och en massa härlighet. Följande uttryck har jag hört: Det beror inte på hur du har det utan hur du tar det. Jag tror det ligger en hel del i det. Vad som än händer oss har vi själva ansvaret för hur vi tacklar det och hur vi väljer att tänka om det som händer oss.

Ibland kan man oroa sig för saker men oro leder inte till någonting. Det bästa är om man kan följa rådet på skylten: Love, live and laugh! – Älska, lev och skratta! Så länge vi har livet ska vi ta vara på det på bästa sätt och göra gott för dem vi har runt omkring oss…och för oss själva också naturligtvis.

Ja, vem vet?! 2020 kanske blir mitt bästa år hittills i livet. Sen kommer nästa år och året efter det och så rullar det på. Jag vill tro att varje år framöver kan bli det bästa i mitt liv. Vad som än händer vill jag lägga mitt liv i Guds trygga hand och då är jag förvissad om att han är med mig och ger en inre tillfredsställelse varje dag. Det är så skönt.

Hoppas att 2020 också blir ditt bästa år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s