Dagens hårda träning kan vara morgondagens uppvärmning

Ikväll har jag varit på gymmet. Det blev i vanlig ordning 60 minuters intensivträning som bestod av 10 min stavar, 3 min rodd (ja, jag stoppade efter så kort tid för jag var så trött), 30 min crosstrainer och 17 minuter på gåbandet, Jag förbrände 604 kalorier. Jag mår verkligen bra av att träna även om det är kämpigt stundvis när jag är där.

What seems so hard now will one day be your warm up. Det som känns så jobbigt nu kommer en dag att vara din uppvärmning.

Frågan är om det peptalk som finns på tavlan stämmer för mig. Kommer det som känns jobbigt idag vara min uppvärmning längre fram? Ja, man vet aldrig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s