Arontorps Kroppkakor erbjöd provsmakning av kroppkakor på Elmia idag

Idag var det dags att besöka Elmia och tre olika mässor: Bomässan, Trädgårdsmässan och Dryck & Deli. Det var trevligt och inspirerande precis som det brukar vara. Jag köpte lite smått & gott. Arontorps Kroppkakor erbjöd provsmakning av kroppkakor så maken och jag lät oss väl smaka. De var jättegoda men det visste jag sen tidigare. Jag har ätit dem i Arontorp på Öland och även då jag varit hemma hos mamma i Nybro. De finns att köpa på Ica Kvantum på tisdagarna om jag inte minns fel. Gillar du kroppkakor får du inte missa Arontorps Kroppkakor. De serverar både kroppkakor och annat gott. https://www.kroppkakor.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s