Värd i Pingstkyrkan idag

Idag var jag värd i Pingstkyrkan i Jönköping för första gång. Jag har inte varit med i något värdlag tidigare men sen en tid tillbaka är hela församlingen indelad i olika servicegrupper och då kan man välja den uppgift man känner för. Idag var det dags att vara värd på förmiddagsgudstjänsten. Trots att jag varit med i församlingen sen 2005 träffar jag hela tiden nya människor och det kanske inte är så konstigt. Vi är ca 2 500 medlemmar. Jag trivs bra i kyrkan och tycker det är en familjär och trevlig gemenskap. Jag är så tacksam för denna tillhörighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s