Oljan flödar över

Jag gjorde oljebaserad dressing ikväll och när jag skulle hälla upp den i flaskan så råkade jag hälla i för mycket så det flödade över. Det blev först ett sådant vackert mönster så jag tog fram kameran för att ta ett kort och då fick jag en liknelse. Jag tänker på Den Helige Andes olja. Jag vill ha så mycket av den i mitt liv att den flödar över. Den Helige Ande är den bäste rådgivaren och hans närvaro är ljuvlig. Jag kommer att tänka på en gammal sång som finns i Segertoner. Det är nummer 383.

Den finns på Youtube om du vill lyssna och sjunga med: https://www.youtube.com/watch?v=ydotg5G3GUc Här kommer texten:

Om du längtar efter fullhet utav Herrens ljuvlighet att din själ må bliva mätt, tag din Fader då på orden och kom fram i barnslig tro på de gamlas kända sätt.

Refr: Han skall fylla dig så att det flödar över. Herren kallar: ”Kom till mig och tag alla kärl med dig!” Han skall fylla dig så att det flödar över med den helge Andes kraft.

Tag de tomma kärlen med dig. Rening finns i Jesu sår. Kom, ja kom så gör du väl. Sedan lämnar du allt eget invid nådens tron och får helig Ande i din själ.

Nådens olja aldrig sinar, än idag den flödar klar, och hans kärlek tar ej slut. Som han lovat, vill han gärna ge sin Ande åt envar. Nu ditt tomma kärl räck ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s