Låt oss hjälpas åt att lindra nöden i världen

Vilken tur att jag inte tillhör Sveriges rikaste. Jag har inte förlorat så mycket. 😃 Det känns som att hälsan är det viktigaste och att vi kan stoppa spridningen av Corona samt hjälpa de redan smittade så att de tillfrisknar.

Nu gäller det att vi människor hjälps åt att lindra nöden i världen, inte bara att få stopp på Coronaviruset utan att fördela jordens resurser så att alla får mat. Jag läser att 24 000 personer per dag dör av svält, 75% av dessa är barn. Mitt hjärta gråter. Vad ska vi göra och hur kan vi åtgärda detta? Det finns många fantastiska människor som ger sina liv för att hjälpa andra och arbetar i olika projekt. Så finns det också mycket korruption där pengar som samlas in går till personer som vill roffa åt sig själva.

Gode Gud hjälp oss att få ordning i världen så att ingen behöver dö av svält och att alla människor får vård och omsorg! Hjälp mig att göra det lilla jag kan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s