Så glad över min guidelicens

Jag har varit i Malmö på ytterligare utbildning inför mina reseledaruppdrag för Scandorama och Ölvemarks. Nu har jag fått min guidelicens vilket känns otroligt roligt.

Vi har bl.a. gått igenom Transportstyrelsens regler gällande kör- och vilotider för busschaufförer. Det är mycket viktiga grejer. Vi har också provat kläder som vi ska få inför vår första resa och en hel del annat. Jag är otroligt taggad för detta. Först bär det iväg på en utbildningsresa till Paris men datumet är ovisst. Det var inplanerat i mitten av april men eftersom UD avråder från utlandsresor den närmsta månaden blir det troligen uppskjutet. Då blir det mer tid att förbereda sig. Det är bara att gilla läget och hoppas att Coronaviruset hejdas. Det är det viktigaste just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s