Mina dahlior börjar gro

Jag tycker inte att jag har särskilt gröna fingrar men tycker ändå att det är roligt med blommor och växter. Problemet är att jag inte vill lägga ner för mycket tid och arbete på det. Jag tycker att dahlior är underbara blommor, de är så dekorativa. Många gånger har jag varit i Rosenlunds Rosarium och njutit av dahliorna som finns där och tagit en massa foton.

På trädgårdsmässan, för ett par veckor sen, passade jag på att köpa ett antal dahlialökar i tre olika färger. Jag planterade dem i stora krukor för nio dagar sen och placerade dem i vårt gästrum tillika kontor där de tar en del plats. Senast igår kväll inspekterade jag dem men inget hade hänt. Jag funderade på om jag hade lagt på för lite jord och bestämde mig för att lägga på lite mer.

Ikväll när jag skulle ta mig an uppgiften upptäckte jag att en av lökarna hade börjat gro. Jag blev sååååå glad. Nu återstår att se vad det blir av detta. Det är så roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s