Mina favoritbyxor

När andra hamstrar toalettpapper och jäst hamstrar jag långbyxor. Ja, jag kanske inte hamstrar men jag har köpt tre par jeans idag. Jag har nog aldrig haft mer passande byxor än dessa som jag köper på Flash. De heter Dolly, de är höga i midjan och det finns storlekar med extra långa ben vilket är perfekt för mig som är lång. Jag köper bara dessa byxor.

Förra veckan gick Flash i konkurs vilket är jättetråkigt. Jag insåg direkt att jag måste lagra några byxor så jag har för en tid framöver. Jag hängde på låset när de öppnade idag. Jag hade faktiskt också köpt ett par svarta jeans i februari eftersom mina gamla började bli slitna. Nu har jag alltså fyra nya par byxor och kommer att klara mig länge. Jag använder mest kjol och klänning så därför går det inte åt så mycket byxor. Blåjeans har jag inte köpt sen jag gick på gymnasiet. På den tiden hade jag blåjeans jämt och jag var så trött på det och har inte köpt ett par sen dess. Nu passade jag på. Det kan vara bra att ha.

2 reaktioner till “Mina favoritbyxor

  1. Har du ev ett par Dolly, svart, stl 38 L, som du kanske vill sälja? Saknar Flash butiken. Med vänlig hälsning, Margareta Thideman 0703331107

    Gillad av 1 person

    1. Hej Margareta! Visst var Dolly en bra byxa. Tyvärr behöver jag de byxor jag har själv. Jag älskar verkligen Dolly och så bra att det finns extra långa också. Hoppas du hittar någon annan bra byxa som passar dig. Allt gott!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s