Onlinevärd på påskdagsgudstjänsten från Pingstkyrkan idag

I denna tid av coronakris har vi gudstjänster via webben istället. Idag var första gången jag var med som onlinevärd. Under gudstjänsten finns det möjlighet att chatta med oss och att be om förbön. Detta är verkligen bra. Då kan vem som helst logga in anonymt och be om hjälp i bön. Jag fick vara med och be för några personer idag. Det känns mycket värdefullt och viktigt. Att få vara med och inspirera och hjälpa en människa till det bättre är underbart. Jag önskar att alla ska få ha det bra. Det var ett härligt gäng som var med idag; Anna-Carin, Josef och Merit samt en medarbetare som satt hemma vid datorn. Vill du lyssna på våra gudstjänster vid livesändning så klicka på länken: https://pingstjonkoping.se/

Av förklarliga skäl var det tomt på den stora parkeringen vid Västra Torget idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s