Kärlek i hjärtat

Dagens ord i min kalender Tankar om Livet 2 lyder som följer:

Om du har kärlek i hjärtat – oavsett hur åren går, oavsett hur många rynkor du får – så blir du inte gammal!

Vilket underbart budskap! Så länge jag lever vill jag älska de människor jag har runtomkring mig. Varje dag möter jag olika människor och varje människa är värd att bli behandlad med respekt och kärlek. Lyckas vi hålla kvar kärleken i våra hjärtan har både vi och alla de vi möter mycket vunnet – till på köpet blir vi inte gamla. Det låter ju spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s