Vinkar till käraste moster Solveig

Idag var mamma och jag på sjukhuset en sväng på förmiddagen. Sen tittade vi förbi mammas syster och min moster Solveig som bor i Kalmar. Hon är i karantän p.g.a. coronaviruset men vi ville ändå vinka och prata lite. Det var trevligt.,

När vi kom hem till Nybro igen var det dags för mig att arbeta. Jag har det så bra att jag kan arbeta var jag än befinner mig så jag satte mig ner och ringde kunder, skickade offerter m.m. Mammas goda granne Inga bjöd oss på eftermiddagskaffe ute i trädgården. När jag senare under eftermiddagen tittade ut på balkongen satt mamma och Inga fortfarande kvar ute och njöt i det vackra vädret. Livskvalitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s