Pratkväll med vännen Yvonne

Jag åkte till mamma i fredags och kom inte hem till Tallkullen förrän ikväll efter jobbet. Min goda vän Yvonne hade tidigare under dagen frågat om vi skulle träffas för att bara prata vilket jag inte var sen att nappa på. Jag bjöd hit henne på mackor och te. Det blev en ljuvlig kväll på balkongen då vi fick prata om det mesta. Vi känner varandra väl och berättar mycket för varandra. Så skönt att få ventilera allt som rör sig i huvudet. Våra mammor börjar bli gamla och vi vill att de ska ha det så bra som möjligt. Att dela livet med en god vän, det är lycka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s