Nationaldagsfirande

Jag promenerade ner till Hovslätts Hembygdsgård för att lyssna till Norrahammars damkör som kl. 11.00 sjöng vackert för oss som var där. Det är första gången jag hör dem framträda. Det var ett fint program med härliga sånger och flera av damerna talade med eftertanke och visdom mellan sångerna.

Efter konserten bjöd min goda vän Eva mig på kaffe och peanut butter cup som hon hade med sig. Vi satt på en bänk i hembygdsgården en liten stund innan det började regna. Eva är med i kören och det var hon som hade inbjudit mig till detta event.

Det blev en fin start på Sveriges nationaldag för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s