Fina Annie tog studenten idag

Min goda vän Susanna har tre goa barn. Idag var det dags för Annie att ta studenten. Det blev fest i mysiga Hovslätts hembygdsgård. Vi bjöds på mycket gott att äta och vi höll avstånd naturligtvis. Inga kramar – det har nästan blivit normalt nu att hålla avstånd i denna speciella coronatid.

Även om jag bott i Hovslätt i nästan två år har jag aldrig varit inne i hembygdsgården. Den var jättemysig och det finns ett bra kök.

Jag är så glad och tacksam över alla goa fina ungdomar jag känner. De berikar livet. Barnen och ungdomarna är vår framtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s