Bodil på Bring Beauty bidrar verkligen med kreativitet, glädje, ljuvliga buketter och foton med det lilla extra

Jag ska börja arbeta lite grand som reseledare och min första destination blir Paris, en stad jag älskar. Det var tänkt att jag skulle åka på min utbildningsresa i påskas men p.g.a. coronavirusets framfart blev resan uppskjuten. Den blir av senare i höst eller till våren. Detta känns helt underbart.

Min goda vän Bodil Pettersson tog kreativa och härliga foton för en tid sen. Jag brukar säga att när jag inte kom iväg till Paris var jag så här besviken (bild 1) men nu är jag glad igen och ser fram emot resan som kommer att bli av förr eller senare (bild 2).

Bodil driver företaget Bring Beauty och hon har många strängar på sin lyra. Hon är en skicklig fotograf och tar de mest underbara foton: bröllopsfoton, porträttfoton, naturfoton och resor/streetfoton. Hon binder också de mest ljuvliga buketter. Du hittar hennes hemsida här: https://www.bringbeauty.nu/ Jag kan varmt rekommendera henne.

Nu drömmer jag vidare med Paris i sikte. Au revoir tous les amis! (På återseende alla vänner!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s