Friluftsgudstjänst i Föreberg

Idag var vi på friluftsgudstjänst i Föreberg. I rådande coronatider kändes det väldigt bra att få gå på en riktig gudstjänst (och inte bara vara med via webben). Det var fin sång och predikan samt nattvard. Jag älskar när det är nattvard. Jag tror det händer något med oss i nattvarden. Den symboliserar Jesu kött och blod. Hans kött spikades upp på korset för att vi skulle få helande och hälsa. Hans blod rann på korset för att vi skulle få förlåtelse för våra synder. Varje gång jag ska ta nattvarden ber jag om syndernas förlåtelse innan och under det att jag tar nattvarden tackar jag för helande och fullständig hälsa i min kropp och tackar för förlåtelse från synd. Tack vare Jesu död på korset har jag liv, ja, liv i överflöd.

Efter gudstjänsten tog alla upp sin medhavda kaffekorg och vi fikade. Det var så trevligt att träffa så många vänner. Här ser vi vår vän Ingvar och Hans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s