Min gamla brödrost hänger med

Min man påpekade häromveckan att min brödrost är av ”modell äldre”. Ja, det stämmer faktiskt. Den har hängt med länge men jag har inte använt den så ofta. Det är på senare tid som den åker fram nästan varje dag.

Jag hoppas inte det är någon fara att använda denna gamla brödrost. Sladden och stickproppen är hela. Visst blir den varm på sidorna när man rostar något men det är väl normalt?

Jag ska prata med en god vän som är elektriker och fråga honom om det är ok att använda den. Det är ju dumt att köpa en ny om denna är duglig. Visserligen finns det många nya trendiga brödrostar men jag tycker denna är cool.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s