Så fin du är!

Jag har köpt en spegel som jag satt upp i entrén. Jag fick en idé att också sätta upp en liten tavla med ett positivt budskap. Sagt och gjort! Jag skrev Så fin du är och lade till ett rött hjärta. Jag hittade en gammal ram som kom till användning. Jag tycker detta blev jättebra. Det är småsakerna som gör det.

Det känns bra att alla gäster får en uppmuntran när de ser sig själva i spegeln. Det är bra för mig också att se detta varje gång jag speglar mig. Vi är fina. Vi är Guds vackra skapelser och det behöver vi påminna oss om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s