Före och efter klippning

Idag har jag varit hos frissan. Jag tycker det är trevligt att ha lite längre hår men känner ändå att det blir ganska risigt och vildvuxet när det blir för långt och då klipper jag det.

Jag lade ut före- och efterbilder på sociala medier och fick många kommentarer. Det var flera som skrev att de tyckte det var precis lika fint med det långa håret som det korta vilket gjorde mig jätteglad. Det kanske mest är jag själv som tycker att det ser vildvuxet ut när det är långt. Ibland betyder det mycket att få respons från andra. Man behöver det för man ser inte alltid saker själv som de är.

Här kommer bilderna som är tagna i all hast före och efter besöket hos frissan. I vilket fall som helst är det kul med lite variation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s