Hemmakväll med maken

Efter nästan en vecka hos mamma åkte jag i eftermiddags hem till Jönköping. Det blev en lugn hemmakväll med maken. Vi har tittat på ”Bonde söker fru” vilket är lite småtrevligt.

Om allt är lugnt med mamma så kommer jag att vara här hemma 3-4 dagar innan jag åker tillbaka till Nybro. Det är så härligt att vara hemma även om jag skulle vilja vara hos mamma hela tiden nu när hon inte mår bra. Hon har hemtjänst och de är underbara människor så jag vet att hon får bra hjälp. En dag i taget är det som gäller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s