13 december – Lucia

Det blev ingen tidig Luciamorgon för mig idag eftersom jag lade mig sent igår kväll. Istället blev det en föreställning ikväll då jag kom hem till mamma i Nybro. Vi tittade på dagens Luciamorgon från Jukkasjärvi som gick i repris. Det var verkligen fint.

Traditionen med Luciatåg tycker jag mycket om. Lucia sprider ljus i en mörk tid. För alla som medverkar betyder det också mycket. Jag minns själv när jag gick i skolan och vi tränade inför Lucia. Det var väldigt roligt. Jag har också varit med och ordnat Luciatåg med mina skolklasser under mina år i skolans värld och det var underbart. Så roligt att få se barnen utvecklas i sång och spel. Sångerna i samband med Lucia är vackra och stämningsfulla.

Jag passade på att fotografera en ljuvlig bricka som mamma har. Den är skapad av Anna Linderholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s