Lägg din hand i Guds hand

Lägg din hand i Guds, lita på att han leder dig, och du blir aldrig besviken.

Så lyder dagens budskap i kalendern Tankar om Livet. Jag tycker att detta är en bra uppmaning. Jag har lagt både min hand och mitt liv i Guds händer. Det känns så tryggt. Jag litar på att han leder mig steg för steg. Jag ser inte hela vägen framför mig och tur är väl det. Han leder mig en liten bit i taget.

Detta kanske låter som en klyscha men i min värld och i mitt liv är det en verklighet. Jag kan ibland se Guds ledning i småsaker och jag förstår inte hur Gud kan vara så personlig och hur han kan hinna med oss alla. Kanske änglarna hjälper honom.

En sak vet jag i alla fall; Det är tryggt att lägga sitt liv i Guds hand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s