Prylar betyder mycket i ett hem

Idag är det arbetsdag och jag har arbetat hemifrån härifrån Nybro. Det går fint. Jag omges av saker som vi ska dela upp. Tänk så många saker det finns i ett hem och alla dessa saker har säkert betytt mycket för mamma på olika sätt. Just nu känner jag att det är bättre att ta hand om för mycket och skänka det senare istället för att vi gör oss av med för mycket och sen ångrar det. Det blir bra att ta det i etapper. Då hinner jag smälta alla intryck och sen inse att jag inte vill ha alla grejer kvar och då som först skänka dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s